hgvesker.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Om personopplysninger

For oss på HGVESKER.NO har det alltid vært viktig at dine personopplysninger håndteres på en trygg og sikker måte. Vårt mål er å følge alle gjeldende lover og regler for personvern. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller lurer på noe rundt vår håndtering av dine personopplysninger. HGVESKER.NO er heleid av Mailbroking AS som er personvernansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Mailbroking AS har mva nr 999001394 og adresse Grevlingåsen 11 B, 1362 Hosle

Vi oppbevarer kun informasjon som er direkte relatert til dine kjøp hos oss, og vil aldri dele disse dataene med utenforstående personer eller bedrifter.

 

 

Hvilke personopplysninger bruker vi?

For å kunne behandle bestillingene og kjøpene dine, trenger vi å bruke disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter, leveringsadresse og faktura)

Dette gjør vi i samsvar med kjøpsloven; uten denne informasjonen kan vi ikke fullføre avtalen vår med deg. Informasjonen lagrer vi i 36 måneder fra ordren er levert og betalt, for å hjelpe deg med eventuelle retur- og garantispørsmål.

For at vi skal kunne følge de lover og regler som gjelder for bokføring må vi behandle disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter og leveringsadresse)

Dette gjør vi med dekning i loven om rettslig forpliktelse, noe som innebærer at vi må behandle disse opplysningene for å følge de lovene som vi er pålagt. Et eksempel på dette er bokføringsloven, og derfor lagrer vi denne informasjonen med begrenset tilgang i 7 år + inneværende år.

 

I tillegg til disse forpliktelsene oppbevarer vi eventuell informasjon som du selv utleverer i din kommunikasjon med oss for å sørge for best mulig kundeservice.

 

Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev trenger vi å oppbevare disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post

Dette gjør vi kun etter å ha mottatt ditt samtykke i forbindelse med at du etterlater deg opplysningene. Lagringstiden kan variere avhengig av situasjon, men er alltid opplyst i samtykket som du oppgir ved den gjeldende anledningen.

 

 

 

Hvem kan vi komme til å dele opplysningene dine med?

Vi deler av og til informasjon, inklusive personopplysninger, med enkelte mottakere for å kunne utføre behandlingene som er beskrevet over. Vi selger aldri opplysningene dine til noen andre uten ditt samtykke. De vi kan komme til å dele din informasjon med er:

Tjenesteleverandører

For å oppfylle formålene med vår behandling av dine personopplysninger deler vi personopplysningene dine med vår leverandør av nettbutikk. Denne leverandøren håndterer kun det tekniske og har ingen mulighet eller tillatelse til å benytte dine personopplysninger.

Leverandører av betalingstjenster

For å administrere betalinger via nettsiden benytter vi oss av to ulike leverandører av betalingstjenester. Pr. i dag Vipps og Klarna. Leverandøren av betalingstjensten er ansvarlig for personopplysninger for sin egen behandling av personopplysningene dine, og har separate vilkår som gjelder for dem. Informasjon om deres vilkår og håndtering av personopplysninger får du når du velger betalingsmåte på nettsiden vår.

Øvrige mottakere

Vi kan komme til å overlate dine opplysninger til andre mottakere, f.eks. myndigheter, hvis vi er lovpålagt å gjøre dette. Om hele eller deler av vår virksomhet selges eller integreres med en annen virksomhet kan dine personopplysninger utleveres til våre rådgivere, eventuelt kjøpere og dennes rådgivere, og utleveres videre til virksomhetens nye eiere.

Overføringer utenfor EU

Visse tjeneste- eller betalingsleverandører kan komme til å befinne seg utenfor EØS. Vi overfører aldri noen opplysninger utenfor EØS uten å ha tatt tilsvarende sikkerhetstiltak, og vi har støtte i loven for overføringen gjennom for eksempel Privacy Shield eller kommisjonens standardavtaleklausuler.
Vi har pr i dag ingen tjeneste- eller betalingsleverandør utenfor Norden.

 

 

Dine rettigheter

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger fra deg som vi benytter oss av, gjennom et såkalt registerutdrag. Hvis du har handlet hos oss eller opprettet konto kan du når som helst logge inn på Mine Sider for å se hvilken adresse som er registrert på deg og din kjøpshistorikk.

Vi vil sikre at dine personopplysninger er korrekte og oppdaterte, og du har også rett til å få rettet opp feilaktige opplsyninger om deg. Dersom de opplysningene du har oppgitt forandrer seg, f.eks. om du har endret e-postadressen din, navn eller adresse kan du gjøre dette på Mine Sider eller ved å kontakte oss på mail eller telefon.

Her kan du også melde deg av evt. nyhetsbrev om du ønsker det.

Under visse omstendigheter har du også rett til å få personopplysningene dine slettet eller blokkert. Dette gjelder ikke dersom vi for eksmpel er pålagt av loven å bevare eller håndtere oppplysningene, eller dersom opplysningene er nødvendige for å kunne oppfylle en avtale med deg.

 

 

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål rundt hvordan vi bruker og oppbevarer personopplysningene dine er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss, enten til post@hgvesker.no eller på telefon 92091919. Dersom du ikke er fornøyd med svaret du har fått fra oss eller måten vi håndterer opplysningene dine på har du rett til å levere en klage til relevant tilsynsmyndighet.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke